Se Lyset og Bliv Lysarbejder

Guide til at Se Lyset og Blive LysArbejder

Lightworkers Guide to see the light and do lightwork

 

Lysarbejder – hvordan opdager du dine evner.

Se Lysets Kraft – I går var dine tanker måske anderledes. I går levede du dit liv som alle andre men følte noget særligt indeni.

Alt det, du troede på, stiller du nu spørgsmålstegn ved. Den mad, du nød, er ikke længere tilfredsstillende. De mennesker, du byggede relationer med, forstår dig ikke længere.

Det system, du havde tro på, er nu optrevlet, efterhånden som lag af bedrag er faldet. Du kan mærke, at der er noget andet ved dig. Har du oplevet levende drømme og interesse for spiritualitet? Hvad med din følsomhed over for energi?

Selvom du måske føler, at du er ved at miste det, er der en god forklaring på, hvad der sker. Mest sandsynligt oplever du en åndelig opvågning. Der er en energi i luften, som mærkes dybt af dem ligesom dig. Dem, der altid har følt et kald til at gøre noget, der ville hjælpe menneskeheden på en eller anden måde.

En Lysarbejder er den der bærer lyset. Du blev sendt hertil for at hjælpe med det mest dybtgående bevidsthedsskift.

Jeg har skrevet dette, fordi jeg blev kaldet til at skrive om Lysets Kraft. Følelsen af lys talte til mig for over ti år siden for at skrive en manual til dem, der ville hjælpe med at ændre verden og være til stede for den nye begyndelse.

Jeg var ikke klar til at skrive noget i nærheden af dette, da jeg blev instrueret. Men jeg blev hurtigt slynget ind i min opvågnen, da Lyset tog mig med på en rejse, så jeg kunne være forberedt på at skrive disse ord.

Jeg har nu fået en forståelse af, hvad der snart vil blive til og hvorfor. dig der bærer lyset, er så vitale for denne verden.

Du vil få hjælp til at forstå, hvad der sker med dit sind og din krop og din ånd under din opvågning. Ikke alene vil disse ord bringe forståelse, men du vil også vide, hvorfor du er blevet vækket til Lyset, og hvor betydningsfuld din tilstedeværelse er.

Der er ikke noget, der hedder en tilfældighed; hvis du læser dette, så ledte din Ånd dig hertil.

Lysarbejder – hvordan kommer du videre med dine evner
.
Hvis du mærker det, føler du det. De er sjældne, men de eksisterer – de mildner andre menneskers eksistens, de er healere og mæglere. De er lysarbejdere. Men de fleste af dem begynder ikke at tro på sig selv hurtigt nok til at genkende deres fyrtårn og formål på Jorden for at begynde at helbrede andre såvel som sig selv. Eller simpelthen for at identificere lysarbejdere, der er sendt efter dem, omkring dem.
Denne bog er dit perfekte første skridt til at lære dig selv alt, hvad du behøver at vide for at finde din indre kraft eller opdage andres. Det sidste er lige så vigtigt som at reflektere over dit potentiale til at udfolde sig.

Desværre er mange vildledt ved at generalisere formålet og typerne af lysarbejdere. Det er lige så vigtigt at vide, hvilken slags lysarbejder du er, som det er at vide, om du er en eller ej, eller om den person, du stoler på dit sind og dit hjerte, er en eller ej.

Tag din intuition og match den med vores vejledning og viden for at opdage dine potente, helbredende kræfter til at løfte menneskehedens opmærksomhed.

Hvis du føler et astronomisk træk mod at hjælpe andre eller mod at hjælpe dig selv, ville det være spild af tid at få dig selv til at finde ud af det hele på egen hånd. Ja, din tarm vil spille den største rolle i din vej til at blive en lysarbejder, men du er nødt til at bygge op til den intuition med den viden og erfaring, der er tempereret i alle mulige ældgamle brande. Det giver vi netop i denne bog med komprimerede perler af visdom og værktøjer til at opfatte dig selv og andre.

I denne bog lærer du om:

Alle typer af lysarbejdere: Fra portvagter til seere vil du lære hårde fakta om deres natur og karakteristika, hvilket gør det nemt for dig at identificere dem på kilometers afstand.
Sådan ved du, om du er en lysarbejder: Du vil blive rådet til at se nærmere på din sjæl for at identificere din følsomhed, helbredende kræfter og dit manifesterende selv.
Sådan passer du på dig selv som lysarbejder: Hjælp dig selv, før du forsøger at helbrede andre. Du vil udforske, hvordan du renser dit energifelt, jorder dig selv, mediterer og finder stilhed i hverdagen.
Hvis du er klar til at begive dig ud på denne rejse…

Lysarbejder – hvordan engagerer du med andre der ønsker at se lyset.

En lysarbejder er en person, der har en sjælden gave: evnen til at låne deres helbredende energi til en planet, der nu er tung af frygt og negativitet. Men lysarbejdere er ikke nødvendigvis velkendte spirituelle guruer – de er også musikere og kunstnere, butiksejere, revisorer, hjemmegående mødre og folk, man passerer på gaden. De deler deres gaver på mange måder; ved at tale for dem, der ikke har nogen stemme, skabe herlige kunstværker, der løfter vores planet, eller måske skrive musik, der løfter vores humør. Men mange lysarbejdere har glemt deres guddommelige hensigt. De bor iblandt os, uvidende om, hvem de egentlig er. Og vi kan ikke altid genkende dem eller fuldt ud forstå deres særlige kvaliteter. Men én ting er sikkert: Jorden har mere brug for dem end nogensinde før.

Her viser Sahvanna Arienta – mangeårigt psykisk medium og intuitiv rådgiver med kunder fra hele verden – hvordan man:

Opdag din sjæls sande oprindelse
Realiser dine unikke gaver
Lær hvordan angst, depression eller afhængighed faktisk kan være tegn på en lysarbejders meget følsomme natur
Forvandl dine følsomheder til ekstrasensoriske opfattelser
Og brug disse egenskaber som helbredende kræfter
Sahvanna Arientas lysarbejder vil ændre den måde, du ser dig selv og dit livs udfordringer på og opdager din sande plads i verden.

Lysarbejder – hvordan får du dit lys til at skinne på andre?

Hvis du er en lysarbejder, kan du gå gennem livet med en konstant trang til at omfavne et højere formål. Du ved, at du har et kald, men du ved endnu ikke, hvad det er, eller hvordan du skal finde det. Lysarbejderens Kilde er en tiltrængt guide for nyopvågnede eller endda fuldt bevidste Lysarbejdere til at afsløre deres autentiske jeg og finde opfyldelse i de liv, de er bestemt til at leve. Du vil blive inspireret af sande historier om andre Lysarbejdere, der er vågnet til den guddommelige hensigt med deres eget liv, og lære praksis til at forbedre dine egne Lysarbejder-gaver.

Lysarbejderens Kilde vil hjælpe dig med at forstå:
Tegnene og symptomerne på at vågne op til din Lysarbejder-rolle
Hvad “Sjælens mørke nat” er, og hvorfor det er en overgangsrite for lysarbejdere
Sådan undgår du “One Way Flow”, som vil skabe vejspærringer for din egen lykke
Sådan bruger du dine drømme til vejledning og som en indgang til dit højere selv

Lysarbejderens Kilde er den praktiske køreplan til det højere selv, du har søgt efter.

—————-

Lysarbejder – Kan du give for meget kærlighed?

Lysarbejdere er følsomme og meget empatiske sjæle, som har et medfødt behov for at hjælpe og heale andre. Disse fredelige tilhængere af menneskeheden er her for at lave positive forandringer og skabe personlige, afbalancerede og kærlige menneskelige forbindelser.

Men mange lysarbejdere bliver så fanget i deres guddommelige mission om at helbrede, at de nogle gange overser vigtigheden af at modtage kærlighed. Oplever du, at du altid elsker generøst og sjældent føler dig værdsat? Føler du, at du altid reagerer på andres behov? På grund af dette indre kald til at heale, befinder mange Lysarbejdere sig selv i situationer, der skaber en endeløs cyklus af sorg i deres egne forhold. Til sidst lukker disse smukke sjæle deres kanal for helt at modtage kærlighed.

Lysarbejderrelationer: At skabe varige og sunde bånd som en empat vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du:

Afbalancere den menneskelige og åndelige oplevelse.
Skab sunde grænser i relationer.
Lær at modtage kærlighed og hvorfor det er vigtigt.
Genkend, når du lukker for din egen kærlighedskilde.
Lev din guddommelige mission, men modtag også glæden og lykken ved sunde menneskelige forbindelser.

 

Læs her bøgerne om lysarbejdet – alle bøger kommer frem når du er blevet medlem.

 

Send en mail for at blive medlem info@mentorweb.dk og mærk den LYSARBEJDER LYSETS KRAFT

 

Lysarbejde Guide