Skovbadningsguide

Skovbadning er nu kommet for at blive i behandlingen af alle de sygdomme hvor hjernen bliver overbelastet af hverdagens problemer og udfordringer.

Du kan nu blive skovbadningsguide og være med til at hjælpe med til at forandre verdens folk ved at være Skovbadningaguide.

Det bliver dig der kommer til at styre Skovbadning i dit eget område.
 

Kontakt os på email:

 

Skovbadning kan forhindre og også behandle nogle sygdomme. Det viser sig at mange sygdomme, både psykiske og faktisk også fysiske sygdomme opstår af at hjernen ikke kan nå at styre både hverdagens problemer og din krops vitale funktioner. Man kan nævne eksempler som mavesår der opstår af stress og nervøst betingede smerter i skuldre og arme der også opstår ved vedvarende kraftig stress. Stress kan tilmed have effekter på depression, infektion, autoimmune sygdomme som leddegigt, koronar hjertesygdom (åreforkalkning i hjertet) og nogle former for kræft. (Sundhed.dk)

Skovbadning kan nu hjælpe dig til at virke med din krop så din hjerne slapper helt af, så den kan koncentrere sig om at styre alle de vitale funktioner i din krop.

Skovbadning foregår både i skoven og faktisk også i naturen. Skovbadning har intet at gøre med søer og badetøj, men handler om at opholde sig i vores smukke natur og besøge vore skove. På denne måde sætter den gang i en masse helbredende processer i krop og sjæl der får mulighed for at stresse helt af.

Der er undersøgelser der viser, at en tur ud i naturen styrker dit immunsystem, sænker blodsukkeret, hjælper på din koncentration, dine indlæringsmuligheder og din hukommelse. Dit blodtryk falder til et normalt leje, dit syn og dine sanser skærpes, du oplever en følelse af velvære, mindsker dine smerter, hjælper på dit humør, og når din hjerne slapper af bliver den ofte mere kreativ.

Ifølge TV-lægen Peter Qvortrup Geisling er ”naturen sund for krop og sind, og vi kan blive langt bedre til at udnytte dens forebyggende og helbredende potentiale.”

Der er også behandlere der anvender skovbadning som en del af deres behandling, og ifølge dem har de duftstoffer, der findes i naturen også en betydning: Man mener at skoven har direkte effekt på immunsystemet, da mange træer udskiller “phytoncider”, som man har sat i forbindelse med et forbedret immunsystem.

Ifølge TV-lægen Peter Qvortrup Geisling er ”naturen sund for krop og sind, og vi kan blive langt bedre til at udnytte dens forebyggende og helbredende potentiale – både i vores eget liv og i behandlingen af en lang række sygdomme. Peter Qvortrup Geisling skrev allerede i 2017 bogen ”Naturen på recept”.

Citat fra bogen:
“Angst, depression, diabetes, migræne, hjerte-kar-sygdomme og astma. Risikoen for alle disse sygdomme er mindst hos mennesker, der har mindre end en kilometer til et grønt område. Det er der flere grunde til. Naturoplevelser bidrager nemlig til forbedret sundhed helt generelt, og det skyldes både fysiske, psykologiske og sociale faktorer.”

 

Du kan nu blive skovbadningsguide og være med til at hjælpe med at forandre verdens befolkning med at blive en aktiv skovbadningsguide.

Det bliver dig der kommer til at styre Skovbadning i dit eget område.
Du får kontrol over de medlemmer der er i dit område.

 

Kontakt os på email:

 

Du kan hjælpe med at guide folk til at dyrke Skovbadning.

 

Skovbadning har mange facetter og kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan foretage sig i skovens hellige haller. Man opnår naturens friskhed, et solstrejf mellem skovens trækroner, nydelsen af de mange dufte, afslapning uden stress, bladenes farver, den bløde skovbund, hvor man eventuelt kan opnå den ultimative nydelse ved at besegle kærligheden til sin partner.

Skovbadning en helt gratis og er lige ved hånden for de fleste. Her i Danmark har vi masser af smuk skov og natur, der egner sig til skovbadning og sandsynligvis ligger det ganske tæt på, hvor du bor. Skovbadning er kommet for at blive med skønne naturlige oplevelser.